2.9.2008

Hyvän illan yö ja sunnuntai ilta

Kello on noin 4:30 iltavuoro on taakse jäänyttä elämää ja olen juuri noussut taksista kotini edustalla. Oli taas pitkästä erittäin hyvä ja hauska iltavuoro töissä(kiitos siitä kuuluu myöskin tiskin taakse kreikkalaiselle atleetille ja henkilökohtaiselle hierojalleni). Ensimmäinen asia jonka huomaan on, että joku teinipariskunta pitää perheriitaa ikkunani alla. Ei tässä mitään ajattelin että kohta ne lähtee siitä pois. Avaan rappukäytävän oven ja ensimmäinen asia mikä minua rappukäytävässä tervehtii on erittäin tymäkkä vatsahappo oksennuksen haju. Toinen asia mitä huomaan on se, että toisesta kerroksesta jostain kämpästä kuuluu ihan reippaalla volyymilla musiikki rappukäytävään asti. Tässä kohtaa ajattelin että nyt on taas ne hetket käsillä kun Turvallisuuden tekijän huumorintaju loppuu kohta. Menin siitä sitten kämppään sisään ja ajattelin että antaa olla kun musiikki ei kuulu tänne asti. Herään siinä sitten sunnuntaina reippaasti iltapäivän puolella ja totean että on aika lähteä sunnuntai kebabille. Avaan kämpän oven ja samantien sieraimiini tulvahtaa rehellinen paskanhaju joku oli sitten vielä aikaisen aamun tunteina käynyt rappukäytävässä paskalla.
Eipä nämä koettelemukset suinkaan tähän loppunut vaan istuin siinä sitten kebabin jälkeen eräässä baarissa kahvilla ja olin jo pois lähdössä. Huomasin siinä sitten tiskille mennessäni, että tuttu baarimikko ei oikein tahdo saada erästä miesasikasta lähtemään pois. Jäin siihen viereen sitten henkiseksitueksi. No eipä herra usko pyyntöjä eikä käskyjä joten totesin hänelle että nyt on aika lähteä tähän suuntaan ole ystävällinen. Seursin asiakkaan ulos missä vaiheessa häneen koskematta olinhan vapaalla. Jäin hetkeksi vielä juttelemaan baarimikon kanssa. Lähden siitä sitten kohti uusia seikkaluja niin eiköhän tämä herra lähde seuraamaan minua. Jossain vaihessa kun kyseinen herra oli liian lähellä käännyin ympäri ja totesin että nyt on ne hetket käsillä kun sun on aika suksia vittuun siitä ennen kuin hermostun. Tähän herran vastaus oli ykskantaan sä kuolet kohta. Jaahas! Aikaa kuluu muutama tunti ja istun toisessa baarissa toisella puolella kaupunkia niin eiköhän tämä sama herra ilmesty kyseiseen baariin. Kun hän minut huomattuaan lähtee tulemaan kohti niin ponkaisen baarijakkaralta ylös ja totean että nyt painut helvettiin täältä, koska olet jo kerran uhannut tappaa minut tänään. Tutta baarimikko hämmästyy tilanetta ja kysyy mitä tapahtui kerroin hänellä saman tarinan.

1 kommentti:

Jaakko Fagerlund kirjoitti...

Olisit suorittanut kiinnioton tuon tappouhkauksen takia ja soittanut poliisin paikalle. Ei meinaan poliisia hirveästi tappouhkaukset naurata, joten sakkoja vähintään olisi tullut ko. herralle.