1.9.2008

Respaneidin auvoista arkea!

Kirjoitanpas taas pitkästä aikaa päivätyöstäni jossa ei juurikaan mitään tapahdu. Silloin kuitenkin kun tulee se hetki, että alkaa tapahtumaan niin silloin yleensä on kyse vakavista asioista. Se että työskentelen respakohteessa ei tarkoita sitä ettenkö olisi valmis ja pystyväinen toimimaan tilanteen sitä vaatiessa. Esimieheni kuitenkin ajattelee asian sillä tavalla, että eihän respoissa ole koskaan voimankäyttötilanteita. Tästä päästäänkin siihen, että kyseisestä respa kohteesta jossa työskentelen vakituisena jo reippaasti kolmatta vuotta ei löydy minkäänlaisia voimankäyttövälineitä. Olen tänä aikana kun olen kyseissä respassa työskennellyt niin olen tuonut kyseisen voimänkäyttöväline asian esiin tasaisin väliajoin joka kerta vastaus on ollut suoraan kieltävä tai erittäin kiertelevä ei. Tämä asia on jo toista kertaa hoidettavana meidän yrityksemme työsuojeluvaltuutetulla ja tällä viikolla pitäisi taas tulla uusi päätös asiasta pelkäänpä vaan, että taas tulee kieltävä päätös. Toivon todella että tällä kertaa tulee myöntävä päätös, koska meille on ilmestynyt uusi häirikkö jokunen kuukausi sitten. Tämä kyseinen siisti herrasmies on entinen linnakundi jolla on errittäin lyhyt pinna jos hän ei saa sitä mitä hän haluaa. Tässä välissä yritin saada niitä tarpeellisia voimankäyttövälineitä tällä syyllä mutta ei. No sitten kyseinen herrasmies saapui paikalle ja se olli minuutin kun hänellä alkoi nousta kierrokset oikein kunnolla.

1 kommentti:

Kilpikonna kirjoitti...

Itse olin kerran tuuraamassa noin viikon ajan eräässä juna-aseman, kelan ja Alkon vieressä sijaitsevassa respassa. Kannoin täyttä vk-välinevyötä ihan kehotuksesta. Respa oli alkanut täyttyä lähistön spurguista ja nisteistä, jotka halusivat käydä vessassa tai lämmitellä pakkasilla sisällä.

Sain hommakseni putsata tuon respan. Viikon heitin jengiä pihalle ihan raivolla. Respan normi työntekijä oli keski-ikäinen pikku täti, joka ei olisi tähän pystynyt.

En tiedä rauhoittuiko tilanne lopullisesti, mutta ainakin hetkeen ei deekuja näkynyt.