3.9.2008

Kolme pienempää tarinaa samalta illalta

Näitä kolmea pientä tarinaa yhdistää yksi asia joka selviää sinulle kun olet lukenut kaikki tarinat. Mikä onkaan näiden tarinoiden opetus sillä jokaiseen tarinaan liittyy jonkinmoinen opetus.

Baariin saapuu kaksi miestä joista toiselta tiedustelen, että mikähän mahtaa olla kaverin kunto. Johon tämä sankari toteaa, että no vittu parempi kun sulla. Väärä vastaus jos hän olisi vastannut asiallisesti niin olisin ottanut hänet sisään. Jos esitän asiallisen kysmyksen ystävällisesti niin minun ei todellakaan tarvitse kuunnella vittuilua. Ravintola saa valita asiakkaansa. Se ei todellakaan auta mitään, että uhkaillaan sillä että soitan kaikki kaverini pois baarista, koska asiakkaita tulee ja asiakkaita menee se on liiketoimintaa.

Näen jo kaukaa kun eräs epätoivottu asiakas tulee uhmakkaasti kohti vartioimaani ovea. Sanon hänelle suoraan että ei tänään ja vetoan hänen aikaisempaan käytökseensä. Saman tien hän rupeaa ottamaan kierroksia ja huutamaan. Siitä on sen verran jo aikaa kun kyseinen herra viimeksi kävi, että olisin ollut valmis harkitsemaan uudestaan ja ottaa hänet kokeeksi sisään. Ilmoitti ettei tule enään koskaan en ole hirveän pahoillani.

Baariin saapuu ryhmä vaihtoehto nuoria joista tietenkin se ainoa jonka kunto ei riitä enään viinan juontiin. No tietenkin minusta leimattiin siinä sitten rasisti. Se ainoa parodoksi oli se että kyseinen ulkomaalainen oli vaalea ihoinen mies. Sieltä tuli sitten muutenkin erittäin mielenkiintoista tekstiä no enpä siteen ottanut ketään heistä sisään.

Ei kommentteja: