7.8.2007

Mikä saa aikuisen ihmisen kusemaan roskikseen?

Ikävä kyllä seuraava tarina on tosi. Eräässä ravintolassa täällä kauniissa Suomen maassa "siisti" herrasmies ottaa ja kusee miestenvessan roskikseen vaikka vieressä on juuri sillä sekunnilla vapautuva pisoaari. Mikä saa ihmisen toimimaan tällä tavalla? Onko kenties sallittua kusta vessan roskikseen kun on liian humalassa osuakseen vessanpönttöön. Samainen "siisti" herrasmies meinasi hetkeä aikaisemmin kusta keskelle katua ravintolan eteen.

Olipa taas kerran hauska kantaa kaksi aikuista ihmistä ulos ravintolasta jotka olivat molemmat illan aikana juoneet jalat altansa. Oli kyllä myöskin mielenkiintoista seurata vierestä kun toisen tapauksen kaveri ensin yritti herätellä kaveriaan ja ettei tässä mitään hätään johon totesin että viisi minuuttia aikaa ja sitten on minun vuoroni. No kaveri siinä sitten heräili ja hänet autettiin ylös penkistä mutta samalla hetkellä kun hän koordinatiota palautettua hieman niin kaveri päästi irti ja herra vajosi polvista perseelleen. Tämän jälkeen totesin, että nyt on minun vuoroni ja että nyt mennää eli siirtykää pois tieltä. Sitten kaveria vietiin ja ystävät tulivat perässä. Kun pääsimme portaille totesin kannettavalle, että otappa jalat alle ja koordinaatio takaisin tai muuten pyörit noi portaat alas. Taas kerran ihme selviäminen tapahtui.

Esitänpä kysymyksen teille arvon blogiani lukevat valveutuneet kansalaiset. Eikö niin että ravintolaan tullaan pitämään hauskaa eikä murjottamaan taikka tappelemaan. Ikävä kyllä seuraavakin tarina on tosi. Eräässä ravintolassa oli muutama aika sitten ryhmä nuoria uus-natseja joista yhdellä oli ilmeisesti hiukan vaikeuksia hallita agressioitaan. Hän meinasi käydä erään ohikulkijan päälle vain siksi, että tämän heitti jonkun huonon herjan hänen valitsemanstaan tiestä. Jos valitsee tuon kaltaisen elämäntien olisi ehkä hyvä varautua pieneen suunsoittoon. Samainen kaveri kävi toisen ravintola-asiakkaan kimppuun täysin ilman syytä. Kannattaisi ehkä hankkia kotiin nyrkkeilysäkki kun sitä hakkaa niin se helpottaa eikä tarvitsa tapella ravintolassa. Tähän samaan kategoriaan menee se hormonihirviö joka oli lyömässä minua vain siitä syystä että huomautin ettei ole hyväntavan mukaista istua pöydän päällä. Onneksi hänen kaverinsi kerkesi väliin ja esti häntä lyömästä minua.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Yks syy miksi en itse juuri alkoholia käytä, kun on nähnyt monen mukavan ihmisen muuttuvan varsinaiseksi frankensteiniksi nautittuaan sen "yhden" liikaa.

Ensin ollaan ihan mukavalla meiningillä, mutta sitten jossain vaiheessa alkaa olla enemmän tunnetta kuin tajua ja mopo karkaa käsistä.

Anonyymi kirjoitti...

Homman tekee astetta ikävämmäksi vielä se, että on riittävän nuivaa siivota kusta lattialta mutta suorastaan raivostuttavaa on vaihtaa roskista johon on heitetty ureaa. Palveluhenkilökunta, joihin siis kuuluvat myös näkymättömät tahot kuten siivoojat saavat kärsiä moisesta ääliömäisyydestä.

Anonyymi kirjoitti...

Tulee vaan mieleen että jos tuo kyseinen "siisti herrasmies" meinasi hetkeä aiemmin kusta jo ravintolan edessä kadulla niin miksi hänet päästettiin ravintolaan? Ehkä kadulle kuseminen kertoo jo jotain humalatilasta.

Turvallisuuden tekijä kirjoitti...

Kyseinen henkilö oli tupakkalla ulkona kun herra sai idean kusta kadulle eli siis oli jo asiakkaamme.

Anonyymi kirjoitti...

No eihän häntä olisi ollut mikään pakko enää tupakka- ja kusiepisodin jälkeen päästää sisälle takaisin.

Turvallisuuden tekijä kirjoitti...

No niinpä tietysti mutta ehkäpä ihmisen inhimillisiin piirteisiin kuuluu ohjata asiakas vessaan helpottamaan itseään. Jopa me ovimiehet osaamme olla joskus inhimillisiä toisin kuin ilmeisesti sinä.